«Playboy» modele Pamela Andersone noskrējusi Ņujorkas maratonu (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kanādiešu modele un bijusī televīzijas seriāla «Baywatch» («Pludmales patruļa») zvaigzne Pamela Andersone svētdien noskrējusi Ņujorkas maratonu, vēsta žurnāls «People».

Maratona 42,195 kilometrus garo distanci bijusī žurnāla «Playboy» modele Andersone pievarējusi piecās stundās un 41 minūtē. 46 gadus vecā Andersone skrēja un soļoja kopā ar savu brāli Geriju, aktiera Šona Pena Haiti labdarības fondam savācot 75 864 ASV dolāru (39 373 latus). 

Pēc maratona pievārēšanas aktrise savā tvitera kontā publicējusi fotogrāfiju, kurā viņa redzama bezspēkā guļam gultā. Andersone par saviem plāniem piedalīties maratona paziņoja septembrī, kad pie viņas vērsās Šons Pens ar lūgumu palīdzēt vākt līdzekļus viņa labdarības fondam «J/P Haitian Relief Organization», kas palīdz Haiti atjaunošanas darbos pēc 2010.gada postošās zemestrīces.

Aktrise atzina, ka, pateicoties maratona treniņiem, viņas fiziskās sagatavotības līmenis ir labākais mūžā. «Pludmales patruļas» laikā es nekad nesportoju. Tagad es jūtos tik labi un brīnos, kāpēc es to nedarīju aizvadītos 20 dzīves gadus. Bet viss dzīvē notiek noteiktu iemeslu dēļ, un es esmu priecīga, ka tagad un šajā vecumā es sportoju. Es nezinu, kas vēl mani būtu piedabūjis pie sportošanas,» sacīja Andersone.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu