Foto: Jauns pavērsiens un interesantas detaļas Alpu slaktiņa lietā (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Francijas policija šodien izplatījusi zīmētu attēlu, kurā redzams vīrietis, kas, iespējams, ir saistīts ar irākiešu izcelsmes britu ģimenes noslepkavošanu Alpos pagājušajā gadā, vēsta BBC.

Izmeklētāji oficiāli darījuši zināmu, ka aculiecinieki stāstījuši pat kādu motocikla vadītāju, kas manīts uz ceļa, kur notika slepkavība. Līdz šim par kāda motociklista iespējamo dalību slepkavībā runāja vienīgi žurnālisti.

Vīrietim galvā bijusi ļoti reta motociklista ķivere.

Policija norāda, ka motociklista ķivere ir ļoti interesants fakts, jo šāda tipa ķiveres tieši tādā krāsā saražotas vien 8000 eksemplāru.

Policija sazinājusies ar ķiveres izplatītājiem, bet pagaidām vēl nav izdevies atrast tās īpašnieku.

Aculiecinieki par vīrieti ziņojuši jau izmeklēšanas sākumstadijā, taču policija neizplatīja aizdomās turamā attēlu, jo pastāvēja bažas, ka viņš varētu slēpties.

Jau ziņots, ka pagājušajā gada rudenī Francijas Alpos aukstasinīgi tika nošauts kāds Lielbritānijā dzīvojošs irākiešu izcelsmes uzņēmējs, viņa ģimene un kāds vietējais riteņbraucējs.

Aptaujājot aculieciniekus, telekanāls «BBC» oktobra beigās nonāca pie slēdziena, ka tā dēvētajam Alpu slepkavam, iespējams, bijis pārinieks. Stundu garajā pārraidē telekanāls pirmo reizi publiski aptaujāja galveno aizdomās turēto- noslepkavotā uzņēmēja brāli Zaidu al Hilli un vairākus galvenos lieciniekus. Cilvēki, kas pirmie ieradušies notikuma vietā, ziņoja, ka tās tuvumā redzējuši kādu «BMW» markas apvidus auto un motociklu.

Bijušais «Royal Air Force» pilots Brets Mārtins notikuma vietu atklāja pirmais un bija pamanījis motociklistu, kurš attālinājies no notikuma vietas. Arī pirmo reizi publiski intervētais vietējais mežstrādnieks bija redzējis motociklistu, kurš iebraucis stāvvietā, kurā tobrīd savā auto atradās irākiešu izcelsmes ģimene. Motociklists vēlāk esot sarunājies ar dažiem viņa kolēģiem par kādu nenozīmīgu satiksmes noteikumu pārkāpumu. Kolēģi īpaši pamanījuši motociklista biezo bārdu. «BBC» šo vīrieti uzskata par iespējamāko slepkavības izdarītāju.

Abi liecinieki bija arī pamanījuši kādu «BMW X5» apvidus auto ar Lielbritānijas numuru zīmēm, pie kura stūres sēdējis tumšādains, plikpaurains vīrietis bez brillēm. «BBC» viņu uzskata par slepkavas sabiedroto, kurš uzreiz pēc notikuma iespējams aizbēdzis uz Itāliju.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu