Teilors Kinnijs pārtrauc attiecības ar skandalozo mūziķi Lady Gagu (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Popzvaigzne Lady Gaga un aktieris Teilors Kinnijs pašķīrušies, vēsta britu laikraksts «The Sun». Lady Gaga un seriāla «The Vampire Diaries» aktieris satiekas kopš 2011.gada, kad abi filmējās viņas dziesmas «You And I» videoklipā.

Taču pēdējos mēnešos attiecības pasliktinājušās Lady Gagas pārslogotā darba grafika dēļ. «The Sun» ziņo, ka Kinnijs esot nolēmis izbeigt attiecības. «Teilors teica, ka viņa esot apprecējusi savu karjeru,» vārdā nenosaukts informācijas avots stāsta avīzei. «Viņš nespēj būt kopā ar megazvaigzni Lady Gaga ar visām viņas dīvainībām un dažādajām personībām. Viņš mīl jauko, piezemēto meiteni, taču pārāk reti viņu redz.»

«Lady Gaga nekad neatpūšas. Visu laiku viņai līdzi ir miesassargu komanda un vairāki asistenti. Mēnesī viņi spēj atrast vienu vakaru, kad abiem nav jāstrādā un viņi var būt pāris,» vēsta informācijas avots. Lady Gaga vēl nav komentējusi ziņas par šķiršanos.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu