BMW peļņa trešajā ceturksnī augusi par 3,2% (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas autobūves kompānija BMW šā gada trešajā ceturksnī strādāja ar 1,33 miljardu eiro (934,7 miljonu latu) tīro peļņu, kas ir par 3,2% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, teikts otrdien publiskotajā uzņēmuma paziņojumā.

Tomēr autoražotāja pamatdarbības peļņa iepriekšējā ceturksnī sarukusi par 3,7% - līdz 1,9 miljardiem eiro (1,3 miljardiem latu), ņemot vērā darbaspēka izmaksu un konkurences pieaugumu.

Tikmēr BMW pārdošanas apjoms saglabājies daudz maz nemainīgs, sarūkot par 0,4% un veidojot 18,7 miljardus eiro (13,1 miljardu latu).

Uzņēmuma vadītājs Norberts Reithofers norādīja, ka pēc veiksmīga trešā ceturkšņa kompānija ir pārliecināta par šim gadam noteikto prognožu sasniegšanu.

«Finanšu rādītāji gan trešajā ceturksnī, gan deviņu mēnešu periodā attīstījušies pozitīvi, neskatoties uz augstākiem izdevumiem jaunām tehnoloģijām un apgrūtinošu tirgus vidi Eiropā,» sacīja Reithofers.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu