Kādus «sapņu auto» izvēlas turīgākie ASV iedzīvotāji? (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Apkopojot informāciju no 25 dārgākajiem ASV nekustamo īpašumu rajoniem, finanšu informācijas sniedzējs «MarketWatch» noskaidrojis, piecus auto, kurus visbiežāk izvēlējušies turīgāko rajonu iedzīvotāji un pētījuma rezultāti ir pārsteidzoši.

«Ja jums būtu tik daudz naudas, ka jūs varētu iegādāties tādu auto, kādu vien vēlaties, kādu automašīnu jūs izvēlētos?» jautā «MarketWatch» pārstāvis Džeims Dželters. Tieši šādas izvēles priekšā ir turīgākie ASV iedzīvotāji, taču viņu izvēle reizēm ir negaidīti pieticīga.

Topa piektajā vietā ir «Tesla Model S», kas noteikti pieskaitāms pie luksusa klases automobiļiem. Ar sākuma cenu 71 000 ASV dolāru, tā nav ļoti lēta, taču arī nav neticami dārga. Vislielākā piekrišana tam ir Silīcija ielejas iedzīvotāju vidū.

Nākamajā vietā ierindojas «Mercedes Benz E-Class», kura sākuma cena ir 52 000 dolāri. Arī ražotāja «C-Class» esot itin pieprasīta, sevišķi to jauniešu vidū, kas izvēlējušies sev pareizos vecākus.

Trešo vietu ieņem vēl viens ASV standartiem salīdzinoši pieticīgs auto «Jeep Grand Cherokee», kas īpaši iecienīts Kalifornijas turīgāko iedzīvotāju vidū.

Pārsteidzoši daudzi amerikāņi ar dārgu dzīvesvietu priekšroku devuši arī BMW «Trešās sērijas» automašīnām, kas tiek uzskatīta par tādu kā BMW iesācēja sēriju. Tā turīgajos rajonos ievērojami pārspēj pieprasījumu pēc BMW «Sestās» un «Septītās sērijas», kas šķistu piemērotākas šādiem dzīves apstākļiem.

Topa pirmajā vietā nonācis «Ford» pikaps, kas šobrīd ir arī vispārdotākais auto Savienotajās Valstīs. Turīgākā iedzīvotāju daļa, protams, izvēlas lielāko un dārgāko «F250» variantu. Neraugoties uz to, pētījuma autori ir pārsteigti par amerikāņu pārtikušākās daļas pieticību.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu