Foto: Aktrise Drū Berimora ir otrā bērna gaidībās (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Drū Berimora ir gaidībās tikai gadu pēc pirmā bērna laišanas pasaulē, apstiprinājis viņas pārstāvis. Berimora, kura pērn apprecējās ar mākslas darbu tirgotāju Vilu Kopelmanu, pirms 13 mēnešiem dzemdēja savu pirmdzimto meitu Olivu.

Baumas par grūtniecību uzvirmoja pēc Losandželosas apgabala mākslas muzeja «Art + Film» balles, ko 38 gadus vecā aktrise apmeklēja brīvā «Vivienne Westwood» tērpā, kas tomēr nespēja noslēpt izmainījušos figūru.

Berimora nav slēpusi savas ilgas pēc kuplas ģimenes. Pagājušajā mēnesī viņa sarunu šovā «The Tonight Show with Jay Leno» atklāja, ka gribot bērnu bariņu. «Es uzaugu kā vienīgais bērns ģimenē. Dažiem vecākiem tas nāk par labu un bērniem dod lielu neatkarību - tā notika arī ar mani,» viņa teica. «Taču es vēlos tikpat lielu ģimeni kā Grisvoldi no «Lampūnu» filmām.»

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu