«Toyota FV2» - auto,kas mainīs krāsu atkarībā no vadītāja noskaņojuma (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Uzņēmums «Toyota» sola gaidāmajā Tokijas auto izstādē apmeklētājus iepazīstināt ar jaunu spēkratu, kurš mainīšot savu krāsu pēc vadītāja noskaņojuma, ziņo «Bloomberg.com».

«FV2»

«Šis auto piesaistīs cilvēkus, kuri jau no agra vecuma būs pieraduši lietot viedtālruņus un planšetes,» spēkrata nākotnes perspektīvu vērtē «Toyota» Plānošanas grupas vadītājs Takeo Moriai. «Šī tehnoloģija vēl ir agrīnā attīstības stāvoklī, tāpēc mūsu izaicinājums šobrīd ir saprast, kādas būs jaunā auto iespējas atpazīt cilvēka emocijas.»

Izstrādājot šo konceptauto, «Toyota» arī ir pievienojusies tiem autoražotājiem, kas pastiprināti strādā ar tehnoloģijām, kam nākotnē jāpalīdz samazināt cilvēciskās kļūdas faktors.

«FV2» būs degvielas šūnu ūdeņraža dzinējs, kas ar vienu uzpildi varēs pieveikt 500 kilometru attālumu. «Toyota» ir viens no tiem autoražotājiem, kas iegulda lielus līdzekļus ūdeņraža degvielas šūnu dzinēja attīstībā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu