No Lady Gagas aizgājis arī viņas menedžeris (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu popdīva Lady Gaga un menedžeris Trojs Kārters izbeiguši darba attiecības. Kārters bija Lady Gagas menedžeris kopš 2007.gada, kad viņu pieņēma darbā dziedātājas ierakstu kompānija. Kopš tā laika viņš kļuvis par respektētu mūzikas industrijas spēlētāju un regulāri uzstājas pasākumos ar runām.

Kārters savulaik raksturojis darba attiecības ar Lady Gagu kā perfektu līdzsvaru - kamēr popzvaigzne uzņēmās 95% radošo darbu, viņš pieņēma 95% no lēmumiem par biznesu. Šī stratēģija ļāvusi Lady Gagai pārdot vairāk nekā 20 miljonus albumu visā pasaulē.

«Viņa ļoti labi apzinājās savu vīziju, taču viņai vajadzēja kādu, kas to pārtulkotu citiem saprotamā manierē. To darīju es,» nesenā intervijā sacīja Kārters. Kārters joprojām ir dziedātāja Džona Ledženda, vijolnieces Lindsijas Stērlingas un puišu grupas «Mindless Behavior» menedžeris. Lady Gaga jaunākais albums «Artpop» iznāks 11.novembrī. No tā jau iznākuši vairāki singli, to skaitā «Applause», «Venus» un «Dope».

Kā nesen vēstījām, aktieris Teilors Kinnijs izbeidza attiecības ar Lady Gagu, pāris satikās kopš 2011. gada.

<strong><span style="font-size:12px;">Teilors Kinnijs pārtrauc attiecības ar skandalozo mūziķi Lady Gagu</span></strong>

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu