«Jēkabpils» un «Valmiera» turpina sekot LBL kopvērtējuma līderiem (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jekaterina Starodubceva, bkjekabpils.lv

«Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta spēlēs trešdien uzvaras izcīnīja «Jēkabpils» un «Valmieras» komandas, tādējādi turpinot sekot kopvērtējuma līderiem «Ventspils» basketbolistiem.

«Jēkabpils» komanda tika pie savas sestās uzvaras septiņās spēlēs, ar 72:53 (20:19, 24:18, 18:8, 10:8) savā laukumā pārspējot biznesa augstskolu «Turība».

Pāvels Veselovs uzvarētāju labā guva 17 punktus, bet 14 punktus iekrāja amerikānis Trojs Bārnīss. Tikmēr «Turības» rindās neviens no spēlētājiem nespēja sasniegt desmit gūto punktu robežu.

Jāpiebilst, ka jēkabpilieši tikuši jau piecām uzvarām pēc kārtas.

Tikmēr «Valmiera» turnīra augšgala komandu savstarpējā cīņā ar 80:65 (23:18, 17:14, 23:21, 17:12) viesos uzvarēja «Liepāja»/«Triobet» vienību.

Valmieriešu labā 21 punktu guva Jānis Kaufmanis, bet Dāvis Geks izcēlās ar 17 punktiem. Tikmēr liepājnieku rindās ar 21 punktu atzīmējās Ingus Jakovičs.

Citā mačā trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja turnīra jaunpienācēji «Saldus», kas ar 73:70 (12:18, 21:20, 15:15, 25:17) izbraukumā pārspēja «Jelgavu».

Attiecīgi 16 un 15 punktus «Saldus» komandas labā guva Sandris Vītols un lietuvietis Mindaugs Stašis, bet jelgavnieku rindās ar 11 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām izcēlās Lauris Mizis.

Kopvērtējuma līdere ar sešām uzvarām sešās spēlēs joprojām ir «Ventspils» komanda, kurai ar sešiem panākumiem septiņos mačos seko «Jēkabpils». Trešā ar piecām uzvarām ir «Valmiera», bet tālāk ar četriem panākumiem seko «Liepāja»/«Triobet».

Piektajā un sestajā vietā atrodas «Jūrmala»/«Fēnikss» un «Saldus» komandas, kas deviņās spēlēs izcīnījušas pa četrām uzvarām, bet tālāk ar trim panākumiem septiņās cīņās seko «Latvijas Universitāte» un «Barons kvartāls». Devīto vietu ar trim uzvarām astoņās cīņās ieņem «Jelgava».

Tālāk ar vienu uzvaru astoņos mačos ir biznesa augstskolas «Turība» komanda, bet «LMT Basketbola akadēmija» jeb Latvijas U-18 izlases bāzes komanda cietusi neveiksmi visās trīs līdz šim aizvadītajās spēlēs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu