Īrijā pazudušo sarakstā jau divi vīrieši no Latvijas (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ Īrijas policijas oficiālās mājas lapas sadaļā «Pazudušās personas» pievienots Andreja Maisaka vārds, kurš pazuda 21.oktobrī. Līdz ar to tagad Īrijā pazudušo sarakstā ir jau divi vīrieši no Latvijas, vēsta portāls «baltic-ireland.ie».

32 gadus vecā Andreja Maisaka meklēšanā iesaistījās ne tikai policija, bet arī daudzi Andreja draugi un paziņas, kā arī brīvprātīgie sabiedrības pārstāvji. Diemžēl, ne sabiedrības iesaistīšanās, ne policijas izmeklēšana nav devusi nekādu rezultātu, portālam apstiprināja Andreja mamma Maija.

Ikviens, kuram ir informācija par Andreja Maisaka atrašanās vietu, tiek lūgts sazināties ar likumsargiem, zvanot pa tālruni 01-6664700 vai uz konfidenciālo tālruni 1800 666111 vai ierasties personīgi policijas iecirknī.

No 2010. gada februāra šajā sarakstā ir arī Alda Harčenko vārds. Harčenko, kurš dzimis 1990. gada 22. martā, pazuda pirms 3,5 gadiem.

Ikviens, kuram ir informācija par Aldi Harčenko, tiek lūgts sazināties ar likumsargiem, zvanot pa tālruni 04-0460140 vai uz konfidenciālo tālruni 1800 666111 vai ierasties personīgi policijas iecirknī.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu