Foto: Latviju starptautiskā modeļu konkursā Ķīnā pārstāvēs Ilga Paulīte (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Starptautiskais konkurss «Miss Model Of The World 2013» jau devīto reizi notiek Ķīnā, ko atbalsta vietējā valdība un uzņēmēji un tas ir 25.konkurss no tā dibināšanas.

Kopumā starptautiskajā konkursā piedalīsies meitenes no 65 valstīm. Lielākā daļa iepriekšējo gadu konkursantes, strādā modeļu biznesā kā arī pārstāv Latviju citos starptautiskos konkursos.

Ilga dzīvo Jelgavā, bet dzimtā puse ir Preiļu novads. Absolvēja Latvijas Lauksaimniecības universitāti ainavu arhitektūras specialitāti, un nesen kā ieguva maģistra grādu Vācijā, Neubrandenburgas Universitātē vides plānošanā. Studijas pārsvarā aizņēma visu laiku, tika aktīvi strādāts arī prakses ietvaros Portugālē un Šveicē, tādēļ papildus darbs modeļu biznesam nav bijusi prioritāte. Tomēr paralēli studijām modeles darbs Ilgai ir hobijs, kurš jāizkopj un jāpilnveido sevi kā darbā. Dalība šāda veida starptautiskā konkursā ir pirmo reizi, tādēļ liels izaicinājums, kuram Ilga piekrita. Ilga ir pārliecināta, ka dalība konkursā sniegs neatsveramu pieredzi un pozitīvu emociju gammu.

Konkursa sagatavošanās procesam palīdzēja tērpu dizainere Vita Radziņa. Es prezentēšu konkursā greznu vakartērpu un nacionālo tērpu, kas simbolizē latviskumu un to, ka no vienkāršības ir iespējams radīt dabisku skaistumu. Sagatavoties palīdzēja arī pieredzējusi modele Svetlana Gorbača.

Konkurss notiek dažādās Ķīnas pilsētās jau no 5.novembra līdz 23.novembrim. Meitenes apmeklēs labdarības pasākumus, piedalīsies dažādos šovos, skatēs, foto sesijās, iepazīs Ķīnu un gatavosies krāšņajam konkursa noslēgumam, kas notiks ļoti skaistā brīvdabas parkā «Splendid China Folk Village», kas sastāv no divām daļām: Ķīnas ievērojamākie apskates objekti miniatūrā un Ķīnas tautas kultūra daļa. Finālā meitenes uzstāsies peldkostīmos, vakarkleitās un nacionālajos tērpos.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu