Videospēle, kas pirmajā tirdzniecības dienā nopelnījusi miljardu dolāru (58)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ASV kompānijas «Activision» izstrādātā videospēle «Call of Duty: Ghosts» jau pirmajā dienā pēc nonākšanas tirgū nopelnījusi vienu miljardu dolāru (520 miljonus latu), teikts trešdien publiskotajā uzņēmuma paziņojumā.

Videospēle tirdzniecībā pasaulē nonāca otrdien.

«Activision» vēsta, ka viena miljarda dolāru rādītājs attiecas uz pārdošanas apjomu mazumtirdzniecības veikaliem, kas varētu pilnībā neatspoguļot patērētāju veiktos pirkumus.

Tomēr kompānija uzsver, ka šī debija nodrošina, ka «Call of Duty» ir šīs paaudzes veiksmīgākā videospēļu konsoļu franšīze.

Sagaidāms, ka «Call of Duty: Ghosts» varētu arī pārspēt videospēli «Grand Theft Auto V», kas pirmajās trīs tirdzniecības dienās septembrī ieguva vairāk nekā vienu miljardu dolāru.

Jaunākajā «Call of Duty» turpinājumā darbība norisinās pamestās Savienotajās Valstīs, kuras izpostījis satelītu vadītu «kinētisku» ieroču uzbrukums Sandjego.

Savienojumā ar viedtelefoniem un planšetdatoriem, jaunā videospēle piedāvās jaunas misijas un tiešsaistes iespējas.

«Call of Duty: Ghosts» tiek piedāvāta konsolēm PS3, «Xbox 360» un «Nintendo Wii U», kā arī personālajiem datoriem, kuros izmantota «Windows» operētājsistēma.

Vēlāk tiks piedāvāta arī spēles versija, kuru būs iespējams spēlēt konsolēs PS4 vai «Xbox One».

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu