Dženifera Lopesa noliedz, ka ir taisījusi plastisko operāciju (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa grib, lai visa pasaule zinātu, ka viņa nekad nav gūlusies zem skalpeļa. 44 gadus vecā zvaigzne izlēma to paziņot pēc tam, kad vīrietis, kurš sevi saucis par plastisko ķirurgu publicējis ziņu, ka Lopesas seja laika gaitā ir ļoti mainījusies un viņa ir taisījusi plastisko operāciju.

Plastiskais ķirurgs publicējis fotogrāfijas, sakot, ka bildēs redzama Lopesa pirms un pēc plastiskās operācijas. «Šajās bildēs ir redzamas ļoti lielas izmaiņas. Sākotnējā bildē Lopesa izskatās dabiski simpātiska, taču pēcoperācijas fotogrāfijā Lopesa izskatās satriecoši skaista,» rakstījis ārsts.

Tas Lopesu sadusmojis un viņa atbildējusi, ka nekad mūžā nav taisījusi plastisko operāciju.

Jomas eksperts vēlāk atvainojās Lopesai par pārpratumu: «Jūs patiešām esat ļoti skaista sieviete, un jūs izskatāties lieliski, tomēr dažreiz kosmētika sejas izskatu var pat ļoti stipri izmainīt,» atbildējis plastiskais ķirurgs.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu