Kanje Vests neatzīst vainu fotogrāfa piekaušanā (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests ceturtdien neatzina vainu kautiņa uzsākšanā ar preses fotogrāfu Losandželosas Starptautiskās lidostas ārpusē, paziņoja tiesas pārstāve.

Vesta vietā to Losandželosas Augstākajai tiesai paziņoja viņa advokāts. Kā jau ziņots, septembrī 36 gadus vecajam Vestam tika uzrādīta apsūdzība par fotogrāfa Daniela Ramosa piekaušanu un mēģinājumu nozagt viņa fotoaparātu. Starpgadījums norisinājās jūlijā.

Saķeršanās tika nofilmēta un publicēta portālā TMZ. Vests tajā apsūdz Ramosu viņa provocēšanā, bet pēc tam reperis metas fotogrāfam virsū. Pēc kautiņa Vests pameta notikuma vietu, bet Ramoss tika nogādāts slimnīcā. Ramosa advokāte norādīja, ka konfliktā tika savainota viņa gūža un ka viņš joprojām cieš no gūtajiem savainojumiem.

Maksimālais sods par katru pārkāpumu ir pusgads cietumā. Nākamā sēde paredzēta 23.janvārī, bet Vestam uz to nav obligāti jāierodas. Kopš attiecību uzsākšanas ar realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu Vests izjutis pastiprinātu paparaci uzmanību. Jūnijā piedzima pāra meita Norta Vesta. Jaunie vecāki ir saderinājušies.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu