Keitija Holmsa izšķīrās no Toma Krūza, lai pasargātu meitu (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktieris Toms Krūzs tiesā atzīst, ka Keitija Holmsa ierosināja šķiršanos tāpēc, lai pasargātu kopīgo meitu no scientoloģijas.

Krūzs atzina, ka pie laulības izjukšanas daļēji vainojama viņa nodošanās scientoloģijai. Aktieris ir viena no noslēpumainās organizācijas pazīstamākajām personībām, un arī Holmsa laulības laikā bija tās locekle. Tiesas sēdē Krūzs izvairījās no jautājumiem par visdažādākajām tenkām apvīto scientoloģiju. «Nav vajadzības manu meitu sargāt no manas reliģijas,» viņš teica.

Kā jau ziņots, Krūzs sācis tiesāšanos par žurnālu «Life&Style» un «In Touch» publicētajiem apgalvojumiem, ka aktieris esot pametis novārtā savu septiņgadīgo meitu. No izdevniecības «Bauer» viņš vēlas piedzīt 50 miljonu ASV dolāru (26 miljonu latu) kompensāciju par apmelošanu.

Krūzs regulāri runājot ar meitu pa telefonu, tomēr atzina, ka neesot viņu saticis 110 dienas pēc kārtas. Krūzs un Holmsa sāka tikties 2005.gadā un gadu vēlāk apprecējās. Suri piedzima 2006.gada aprīlī. Taču pērnā gada vasarā Holmsa negaidīti iesniedza šķiršanās prasību. Krūzs sacīja, ka pēc sievas aiziešanas visai ilgu laiku neesot redzējis savu meitu. Holmsa bija Krūza trešā sieva. Viņam ir vēl divi bērni - Izabella un Konors - no laulības ar aktrisi Nikolu Kidmenu.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu