Saniknots vīrietis nogalina uzticamu mājas sargu (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: epSos.de, CC BY-SA 2.0

Policija trešdien aizturējusi vīrieti, kurš kādas mājas saimniekam nogalināja suni.

Kā informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde, 6. novembra rītā Zemgales iecirknī vērsās kāds cietušais, kur pastāstīja, ka Rīgā, Baseina ielā, no rīta savā privātmājas pagalmā atradis savu suni, kurš bija miris.

Suņa saimniekam bija aizdomas, ka suns ticis nogalināts.Policijas darbinieki nekavējoties sāka visus nepieciešamos operatīvos izmeklēšanas pasākumus un tās pašas dienas vakarā iespējamo vainīgo izdevās atrast un aizturēt.

Aizturētais ir kāds 1964.gadā dzimis vīrietis, kurš savu vainu pastrādātajā noziegumā atzīst.

Policijā par šo gadījumu sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 230. panta 1. daļas par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku, kuras rezultātā tas gājis bojā, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu