Daugavpilī aizdomās par trim laupīšanām aizturētas piecas personas (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: v1ctor Casale., CC BY-SA 2.0

Aizvadītās nedēļas laikā atklātas trīs Daugavpilī izdarītas laupīšanas, aizdomās par pastrādātajiem noziedzīgajiem nodarījumiem policijas darbinieki aizturējuši piecas personas.

Kā aģentūrai LETA uzsvēra Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, šonedēļ aizturēts kāds 1985.gadā dzimis vīrietis, kurš tiek turēts aizdomās par laupīšanas izdarīšanu šā gada 3.jūnijā Daugavpils pilsētas centrā, Dubrovina parkā. Aizdomās turamais nolaupījis cietušajam telefonu un velosipēdu. Aizturētajam piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Turpinot operatīvus meklēšanas pasākumus, kriminālpolicijas darbinieki atklāja vēl vienu par laupīšanu sāktu lietu, - 31.oktobrī Ķīmiķu mikrorajonā 1997.gadā dzimušam pusaudzim tika nodarīti miesas bojājumi un nolaupīts mobilais telefons. Aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu aizturēts kāds 1998.gadā dzimis jaunietis, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā.

Savukārt 6.oktobrī aizdomās par kāda vīrieša aplaupīšanu pilsētas centrā, piedraudot viņam ar fizisku izrēķināšanos, policijas darbinieki aizturējuši trīs 1974., 1981. un 1982.gadā dzimušus vīriešus, divi no viņiem jau agrāk bijuši tiesāti, bet viens patlaban gaida tiesu par analoģiska nozieguma izdarīšanu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu