Bertāns rezultatīvākais zaudējumā, Porziņģim uzvara pār Mejeri (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Spānijas ACB līgas spēlēs sestdienas vakarā laukumā devās trīs latviešu basketbolisti - Dairis Bertāns, Kristaps Porziņģis un Mareks Mejeris.

«Bilbao Basket» komanda viesos ar 71:83 piekāpās «Gipuzkoa Basket», bet Bertāns izcēlās ar 17 punktiem, kļūstot par rezultatīvāko savā komandā.

Bertāns nepilnu 33 minūšu laikā realizēja septiņus no 12 divpunktu metieniem un vienu no četriem tālmetieniem, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr Porziņģa pārstāvētā Seviljas «Cajasol» savā laukumā ar 74:60 pārspēja Madrides «Fuenlabrada», kuru pārstāv arī Mejeris.

Porziņģis nepilnu 12 minūšu laikā guva trīs punktus (2p. - 0/2, 3p. - 1/1) un savāca četras bumbas zem groziem, bet Mejeris nospēlēja nepilnas 12 minūtes, punktus neguva (2p. - 0/2, s.m. - 0/2), taču izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

ACB līgas kopvērtējumā «Cajasol» ar divām uzvarām piecās spēlēs ir 10. vietā, «Fuenlabrada» ar vienu panākumu ir 17. vietā, bet «Bilbao Basket» ir vienīgā komanda, kas vēl nav izcīnījusi nevienu uzvaru, ieņemot pēdējo, 18. vietu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu