Raikonens nestartēs atlikušajos divos F-1 sezonas posmos (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pilots soms Kimi Raikonens, kurš pārstāv «Lotus» komandu, muguras savainojuma dēļ nepiedalīsies atlikušajos divos šīs sezonas čempionāta posmos, vēsta portāls «Autosport.com».

Raikonenu muguras problēmas moka jau kādu laiku, bet sportists operāciju izlēmis veikt nākamnedēļ. Iepriekš tika runāts, ka soms sezonas pēdējos posmus varētu boikotēt neizmaksātās algas dēļ.

Septembrī Singapūras posma treniņbraucienos Raikonens piedzīvoja avāriju, kurā atsvaidzināja 2001.gadā gūto muguras traumu.

Atveseļošanās pēc muguras operācijas varētu ilgt aptuveni mēnesi.

Līdz ar to Raikonenam, kurš šobrīd čempionāta kopvērtējumā ar iekrātiem 183 punktiem ieņem augsto trešo vietu, sezona ir beigusies. Kā zināms, soms nākamsezon pārstāvēs «Ferrari» komandu, kuras sastāvā 2007.gadā pirmo un līdz šim vienīgo reizi tika kronēts par pasaules čempionu.

Nākamais F-1 posms paredzēts nākamnedēļ, kad braucēji sacentīsies ASV, bet sezonas pēdējās sacensības tiks aizvadītas 24.novembrī Brazīlijā.

Paredzams, ka Raikonena vietā atlikušajos posmos startēs itāļu braucējs Davide Vaselki, kurš ir «Lotus» komandas rezerves pilots.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu