Marta Ritova izdod debijas albumu un gatavojas koncertam «Palladium» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Jaunā, arvien lielāku atpazīstamību gūstošā dziedātāja Marta Ritova šodien piepilda vienu no saviem lielajiem sapņiem, izdodot savu pirmo albumu «Mainiet vārdus» ar pašas sacerētām dziesmām. Tikai šodien albums bez maksas ir lejupielādējams portālā Doremi.lv 

Marta Ritova: «Šis albums ir mana radošā atskaite par četriem gadiem, ko esmu pavadījusi sevis meklējumos. Pirms šī posma biju diezgan trakulīgi noskaņota meitene, kas spēlēja grupā «Kaķis maisā», ar ko bija izbraukāti visi iespējamie klubi. Līdz kādā dienā sapratu, ka ir arī tā otra Marta, kas spēlē klavieres un sacer dziesmas par neizzināmo un nesaprotamo pasauli mums apkārt.»

2012.gadā iznāca Martas sešu dziesmu minialbums (EP) «Mēs esam ceļotāji», un kopš tā laika mūziķe ar SMS Credit.lv atbalstu daudz strādājusi studijā, lai sagatavotu pirmo «pilno» albumu, kurā iekļautas 12 dziesmas – astoņām no tām viņa ir ne vien mūzikas, bet arī teksta autore. Albumā «Mainiet vārdus» dzirdamas vairākas pilnīgi jaunas un agrāk nepublicētas dziesmas, kā arī radiostacijās panākumus jau guvusī tituldziesma «Mainiet vārdus», pērnā gada Latvijas Eirovīzijas konkursa superfinālā iekļuvusī «I Am Who I Am», ko daudzi atceras pēc atraktīvi izgaismotajām klavierēm uz skatuves, un romantiskais duets ar Ivo Grīsniņu-Grīsli «Tu neļauj».

Marta Ritova: «Nosaukums «Mainiet vārdus», šķiet, piestāv šim brīdim, kad bieži pārņem sajūta, ka viss iet uz leju, tomēr es bezgalīgi ticu labajam, un nešaubos, ka, sākot ar sevi, mēs varam izmainīt visu pasauli.»

16. decembrī Martu sagaida jauns izaicinājums: dziedātājas dzimšanas dienā ieplānots viņas līdz šim ambiciozākais projekts - solo koncerts koncertzālē «Palladium», kura sagatavošanai mūziķe, kas Latvijas Universitāte studē modernās valodas un biznesu, šobrīd velta visu brīvo laiku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu