Svētku galds: Jogurta <i>panna cotta</i> (18)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Nepieciešams:

  • Jogurts bez piedevām – 400 g
  • Neliels ingvera gabals
  • Gaišais greipfrūts – 1 gab.
  • Cidoniju sīrups – 100 ml
  • Želatīns – 10 g
  • Svaigas dzērvenes – 3 saujas
  • Ziedputekšņi – 1 ēdamk.
  • Glāzes vai burciņas

Pagatavošana:

  • Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
  • Sulai pievieno želatīnu un atstāj uzbriest 5 min.
  • Izspied greipfrūtu sulu
  • Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
  • Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
  • Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
  • Pasniedz ar svaigām dzērvenēm
  • Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles
Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu