Foto: MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijas spožākie mirkļi (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā Amsterdamā svētdien lielākos panākumus guva amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija un reperis Eminems.

Perija tika atzīta par labāko sieviešu dzimuma izpildītāju. Viņa uzvarēja sīvā konkurencē ar Sairesu, Lady Gaga, Slēnu Gomesu un Teiloru Sviftu. Savukārt labākā vīriešu dzimuma izpildītāja balvu saņēma kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers, kurš uz ceremoniju nebija ieradies, jo patlaban ir aizņemts koncertturnejā. Viņš šo balvu saņēma ceturto gadu pēc kārtas.

Eminems saņēma «Globālās ikonas» balvu par mūža ieguldījumu, kā arī tika atzīts par labāko hiphopa mākslinieku. Britu puišu grupa «One Direction» saņēma apbalvojumu kategorijā «labākais popmūzikas izpildītājs», savukārt alternatīvās mūzikas kategorijā triumfēja «Thirty Seconds to Mars». Tās līderis Džareds Leto savā runā lūdza ieturēt klusuma brīdi par spēcīgā taifūna «Haijan» upuriem, kuru skaits saskaņā ar jaunākajām aplēsēm varētu pārsniegt 10 000 cilvēku. Daudzi apmeklētāji gan to neievēroja un turpināja sajūsmas kliedzienus un svilpienus.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu