Kramiņš atklāj «Fabrikas» tumšos aizkadrus (37)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šīs nedēļas sākumā izskanēja šova «Jaunā Talantu Fabrika» fināla koncerts. No visiem žūrijas locekļiem visspilgtākais bija Edgars Kramiņš, kurš nebaidījās izteikt savu skarbo viedokli. Tāpat viņš izcēlās ar asprātībām un slaveno deju, kuru viņš izpildīja kāda mēģinājuma laikā.

Pēc šova vokālais pedagogs Edgars Kramiņš žurnālam «Kas Jauns» atklāja «Jaunās Talantu Fabrikas» neredzamo pusi jeb aizkulises, atklājot daudzas lietas, par kurām līdz šim ir klusējis. Žurnālam «Kas Jauns» Kramiņš saka, ka katru gadu šovi Latvijā saturiskā un mākslinieciskās kvalitātes ziņā kļūst aizvien nekvalitatīvāki.

Uz jautājumu, kas bija šova klupšanas akmeņi, Kramiņš atbild, ka šova vadības prasmju, attieksmju, morāles un elementāra godīguma trūkums, jo talantīgu cilvēku Latvijā esot gana. Arī šova radošajā komandā tādi cilvēki bija, kuru ietekmē šovs esot bijis klausāms un skatāms. Taču vienlaikus daudzi cilvēki neesot izturējuši pārbaudījumu ar slavu, naudu un varu. Tāpat daudziem dalībniekiem tā visa rezultātā iegūtā slava pāragri esot sajaukusi galvu, žurnālam «Kas Jauns» pauda Kramiņš.

Šova skatītājiem bija radušās aizdomas, ka balsošanas rezultāti nav patiesi, jo bija liela nesakritība starp žūrijas un skatītāju balsojumu, kas veidoja 50% : 50%. Kramiņš žurnālam «Kas Jauns» stāsta, ka pilnīgi un absolūti pieļauj šādas aizdomas. Sākot vērot, kas notiek režijas telpā, viņa audzēkņi uz izbalsošanas strīpas vairs neesot sēdējuši. Taču esot sākusies arī panika, jo izpildproducenta palīgi esot fiziski aizkavējuši viņu ceļā uz režijas telpu. Tur arī esot meklējama atbilde, kāpēc viņa komandas dalībnieki visbiežāk esot sēdējuši uz izbalsošanas svītras.

Tāpat viņš kritiski vērtē citu žūrijas locekļu dotās atzīmes, kā arī šova veidotāju manipulācijas ar dalībniekiem, kas izpaudās bezjēdzīgi pratinot dalībniekus pārrunās. Ja vokālajam pedagogam Kramiņam piedāvātu piedalīties šāda veida šovā vēl kādu reizi, viņš visticamāk atteiktos, vēsta «Kas Jauns».

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu