«Madam Baron» skaisto zeķu jaunumi (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas zīmols Philippe Matignon ražo modernus zeķu, zeķbikšu un apģērbu modeļus. Tos mīl sievietes ar spēcīgu personību, piešķirot sev unikālu un neatkārtojamu, reizē izsmalcinātu personīgo stilu!

Domājot par mūžīgo apģērbu skaistumu, eleganci un sievišķību katras sievietes garderobē, Philippe Matignon ir radījis jauno 2013.-2014. gada rudens/ziemas kolekciju!

Atklājot jaunākas tendences, kolekcijai ir raksturīgs sešdesmito gadu britu stils, kas tajā paša laikā saglabā romantisku stilu un izskatu. Šajā kolekcijā dominē tumši zaļie un neitrālie zemes toņi, ka arī piesātināti sarkanie un violetie toņi. Šajā sezonā zeķu un zeķbikšu rakstos aktuāli ziedu motīvi. Zeķēs tie pamanāmi gan smalkos mežģīņu rakstos, gan atsevišķos neuzkrītošos akcentos. Dizaineru radītie modeļi ir askētiski, bet ar izsmalcinātu izskatu, kas raksturo sievišķības būtību.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu