«iPad» eksplozija veikalā: negadījumu izraisījis vecāks planšetdators (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LJR.MIKE, CC BY-SA 2.0

Pagājušonedēļ Austrālijā «Vodafone» veikalā notikušajā eksplozijā, kas izraisīja ugunsgrēku un paniku, neesot vainojams ASV elektronikas koncerna «Apple» jaunais «iPad Air» planšetdators, aizdedzies esot trešās vai ceturtās paaudzes «iPad», vēsta ziņu portāls «Mashable».

Piektdien, 8.novembrī, vairākus IT ziņu portālus pāršalca ziņa, ka Austrālijā kādā sakaru operatora «Vodafone» veikalā esot eksplodējis un aizdedzies kāds no jaunajiem «Apple» planšetdatoriem. Pēc aculiecinieku teiktā, no planšetes esot sākuši nākt ārā dūmi, kas pārauguši milzīgās liesmās. Veikala apmeklētāji panikā esot centušies no telpām izkļūt un uz incidenta vietu esot ieradušies ugunsdzēsēji.

Lai arī negadījumā neviens cilvēks necieta, tomēr «Apple» akcijas piedzīvoja kritumu par aptuveni pieciem dolāriem (aptuveni trim latiem), bet tuvāko dienu laikā atgriezās iepriekšējā vērtībā un turpināja ierasto pieaugumu.

Ziņas par dažādiem incidentiem, kas saistīti ar ievērojamu elektronikas kompāniju produktiem, nav retums. Septembrī globālajā tīmeklī ceļoja informācija par kādu Korejas elektronikas koncerna «Samsung» viedtālruņa «Galaxy S4» izraisītu ugunsgrēku, kas vēlāk tika norakstīts uz nekvalitatīvu lādētāju.

Līdzīga reakcija bija, kad informācijas telpā parādījās ziņas par kādu ķīnieti, ko ar strāvas triecienu esot nogalinājis pie lādētāja pieslēgts «Apple iPhone». Kārtējo reizi tika vainots brāķis nekvalitatīvā, domājams ne «Apple» ražojuma, lādētājā.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu