Dikļu pilī skanēs Daumanta Kalniņa koncerts «Muzikāls lidojums džeza pasaulē» (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Daumants Kalniņš koncertēs Dikļu pilī 28. decembrī plkst. 15:00 Dikļu pilī ar koncertu «Muzikāls lidojums džeza pasaulē» būs  vienreizēja iespēja dzirdēt un redzēt vienu no spožākajiem Latvijas džeza talantiem Daumantu Kalniņu un viņa veidoto kvintetu.

«Kad pirms deviņiem gadiem nāca klajā skanīgā diskanta – Rīgas Doma kora skolas audzēkņa Daumanta Kalniņa pirmais soloalbums, aizkustinājumā vibrēja gan skolotājas, gan mammas un vecmāmiņas. Kad pagājušajā gadā Daumants parādījās uz skatuves Kvazimodo lomā Zigmara Liepiņa melodrāmā «Parīzes Dievmātes katedrāle» Latvijas Nacionālajā teātrī, viņš saraudināja ne tikai jaunas meitenes, bet arī visu vecumu mūzikas un teātra kritiķus. Daumants ir cilvēks - tīrradnis» par Daumantu Kalniņu saka LMB žūrijas dalībniece Gunda Vaivode.

Daumantam pēdējie aizvadītie gadi ir bijuši pozitīviem notikumiem un panākumiem bagāti, jo dziedātājs veidojis jaunas, interesantas sadarbības, pavadot arī pāris mēnešus ārpus Latvijas Indijā kopā ar Cabaret komandu. Guvis atzinību gan saņemot Teātra gada balvu «Spēlmaņu nakts» kategorijā «Gada debija skatuves mākslā» par «Kvazidmodo» lomu izrādē «Parīzes Dievmātes katedrāle», kā arī Radio Klasikas 2012. gada «Top 10» balvu kategorijā «Gada debija», ticis nominēts Lielajai mūzikas balvai 2012 kategorijā «Gada debija»

Koncertā piedalīsies Daumants Kalniņš (vokāls), Mārcis Auziņš (ģitāra), Kristaps Vanadziņš (taustiņinstrumenti), Toms Poišs (kontrabass) un Rūdolfs Dankfelds (sitaminstrumenti).

  • Biļetes cena 10 Ls / 14.22 EUR. Biļetes iespējams iegādāties Dikļu pilī un «Biļešu paradīzes» kasēs.
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu