Ekskluzīva rotu izstāde salonā <i>Madam Bonbon</i> (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tikai trīs dienas - no 28. līdz 30. novembrim, dāmu modes apavu salonā Madam Bonbon notiks ekskluzīvu rotu izstāde. To autore ir Latvijā nu jau lielu popularitāti ieguvusī juvelieristrādājumu dizainere Kriss ar savu zīmolu New Vintage by Kriss (Igaunija). Vienā eksemplārā izgatavotie izstrādājumi no ahāta, opāla, tirkīza u.tml., iestrādāti dārgmetālos, būs arī nopērkami. To cenas svārstīsies no 70 līdz 200 latiem.

Visas trīs izstādes dienas apmeklētāji varēs ne tikai aplūkot izcilos mākslas priekšmetus, bet arī par pievilcīgu cenu iegādāties ikdienas rotu līnijas rokassprādzes, auskarus un kulonus, kas jau ir nopērkami Madam Bonbon salonā.

«Pirmoreiz mūžā atklāju, cik ļoti akmeņi izceļ un pat maina acu un sejas ādas krāsu. Kriss rotas uzreiz novērtēja arī mūsu klientes. Kriss ir atradusi īsto savienojumu, kas vajadzīgs mūsdienīgai sievietei - smalka sievišķība, mazliet draiskuma, un pats aktuālākais dizains rotu modes pasaulē. Turklāt rotas nopērkamas par ļoti pievilcīgām cenām,» stāsta Jana Ezeriņa, Madam Bonbon vadītāja.

Visās trīs izstādes dienās pati māksliniece būs klāt un piemeklēs sievietes ādas tipam un acu krāsai pašas piemērotākās rotas.

Madam Bonbon adrese: Alberta iela 1 - 7A, Rīga

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu