Foto: TV ekrānos atgriezīsies «Ievas pārvērtības» ar jauniem vadītājiem (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV3 no 4.decembra atkal varēs vērot skatītāju iemīļoto raidījumu «Ievas pārvērtības». Šīs sezonas lielākais jaunums ir tas, ka turpmāk kopā ar Latvijas sievietēm pārvērtības izdzīvos jauni raidījuma vadītāji Kristīne Rudzinska un Aleksandrs Pavlovs. Jau pirmajā raidījumā vadītāji tiksies un skatītāji ieraudzīs pagājušās sezonas spilgtākās dalībnieces, tostarp skatītāju iemīļoto Lāču mammu Velgu Vītolu. 

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, TV3 atkal būs skatām raidījums «Ievas pārvērtības» ar jauniem vadītājiem Kristīni Rudzinsku un Aleksandru Pavlovu. Raidījuma producente Sandija Miezīte ir pārliecināta, ka jaunā sezona būs vēl interesantāka par iepriekšējām: «Uzskatu, ka liela veiksme ir jaunie vadītāji – Kristīne, kura ir ne tikai dizainere, bet arī psihologs, spēj sievietes reizē ar ārējām pārvērtībām iedvesmot arī iekšējām pārvērtībām! Savukārt, Aleksandrs ir ļoti harizmātiska personība ar lielisku humora izjūtu un izcilām zināšanām par to kā ar apģērba palīdzību maksimāli paspilgtināt sievietes skaistumu!» S.Miezīte piebilst, ka šosezon izdevies atrast arī ļoti labas raidījuma dalībnieces: «Padarīsim sievietes gan desmit gadus jaunākas, gan palīdzēsim novērst dažādus izskata defektus, bet kāda no sievietēm pēc pārvērtībām beidzot tiks bildināta un apprecēsies!»

Vadītāji ar bagātīgu pieredzi

Jaunā «Ievas pārvērtības» vadītāja Kristīne Rudzinska ir modes zīmolu, reklāmas un stila dizainere, foto sesiju stila dizainere glancētos preses izdevumos, modes šovu režisore, sabiedrībā zināmu cilvēku imidža konsultante, pozitīva dzīves stila eksperte, pasniedzēja, dramaturģe un praktizējoša drāmas terapeite. K.Rudzinska uzskata, ka Ievas pārvērtības ir lieliska iespēja sievietēm sākt jaunu dzīvi: «Viena no spēcīgākajām sievietes izdzīvošanas prasmēm slēpjas fleksibilitātē, prasmē piemēroties, attīstīties, atplaukt, nezaudējot savu būtību. Spējā atdzimt vēl un vēlreiz kā Fenikss no pelniem.

Pārvērtību raidījums apbalvo dalībnieces par uzdrīkstēšanos, dodot nenovērtējamu iespēju dalībniecēm sākt dzīvi no jauna citā, iespējams, vēlamākā kvalitātē. Mūsu mērķis ir ieklausīties sievietes iekšējā pieprasījumā un piedāvāt adekvātu risinājumu, atbilstoši aktuālajām sezonas modes tendencēm. Domājot par to, ka iespējams vienas dalībnieces piemērs dos iedvesmu saņemties un mainīties simtiem vai tūkstošiem sieviešu, kuras jau sen to ir pelnījušas, bet joprojām gaida kādu stimulu no ārpuses. Savukārt, izvēle kā un vai izmantot piedāvātās iespējas ir katras dalībnieces personiskā atbildība.»

Savukārt otrs raidījuma «Ievas pārvērtības» vadītājs Aleksandrs Pavlovs ir modes dizainers ar 20 gadu lielu pieredzi modes industrijā, radījis savu zīmolu un izveidojis apģērbu veikalu un ateljē. Ar savām kolekcijām viņš ir piedalījies vairāk nekā 80 modes skatēs. Viņa klientu lokā ir vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis. A.Pavlovs atzīst, ka raidījums ir liela veiksme, jo tā laikā sievietes var izbaudīt visu emociju gammu – sākot no diskomforta, sevis un sava stila meklējumiem līdz lidojumam raidījuma noslēgumā, kad ikkatra sieviete var izbaudīt savu jauno tēlu.

Iepriekšējo sezonu dalībnieces

Ievas pārvērtību pirmajā raidījumā skatītāji tiksies ar pagājušās sezonas spilgtākajām dalībniecēm – Kristīni no Jēkabpils puses, kurai pēc bērnībā neveiksmīgi izoperētās zaķu lūpas VC4 speciālisti centās atjaunot lūpu. Tāpat būs iespējams satikt iemīļoto Lāču mammu Velgu Vītolu un uzzināt, kāpēc Preiļu pilsētas viesiem tā patīk Preiļu himna un, ko viņi saka par tās izpildītāju, Ievas pārvērtību varoni Irēnu? Savukārt 53 gadus vecā Indra no Liepājas, kura raidījumam pieteicās pēc vīra pašnāvības, joprojām pēc pārvērtībām ir lidojumā. Arī Rimi pārdevēja Agnese, kurai pārvērtības palīdzēja realizēt sapni par dzīvi bez brillēm, tagad jūtas kā zvaigzne un neiziet no mājas, ja nav sapucējusies.

  • Skatieties raidījuma Ievas pārvērtības jauno sezonu no 4.decembra trešdienās 22:10 TV3.
Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu