Aktieris Hjū Džekmens slims ar ādas vēzi (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Austrāliešu aktieris Hjū Džekmens atklājis, ka pēc neparasta pleķīša uz deguna atrādīšanas ārstam, viņam esot nācies uzsākt ārstēšanos no ādas vēža. Filmas «Wolverine» («Vilknadzis») zvaigzne aplikācijā «Instagram» publicēja pašportretu ar plāksteriem aplīmētu degunu. «Lūdzu neesiet tādi muļķi kā es. Aizejiet pārbaudīties pie ārsta!» viņš raksta. Džekmenam tika diagnosticēts bazālo šūnu karcinoma, kas ir visbiežāk sastopamais ādas vēža tips.

Aktieris sacīja, ka pleķi uz viņa deguna pirmā pamanījusi sieva Debora Lī Fērnesa. Viņa arī ieteikusi doties pie ārsta. «Viņai bija taisnība!» viņš atzīst. Džekmens neieslīga sīkākos paskaidrojumos, kad viņam slimība diagnosticēta vai kādu ārstēšanu viņš saņēmis, taču ieteica aizdomu gadījumā taisnā ceļā doties pie mediķa. Bazālo šūnu karcinomu visbiežāk izdodas novērst, izoperējot bojātos audus.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu