«Nine Inch Nails» līderis koncerta laikā piezvana smagi slimam fanam (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Industriālā roka grupas «Nine Inch Nails» līderis Trents Reznors koncerta laikā piezvanījis no slimības mirstošam fanam. Pagājušās nedēļas koncertā Lasvegasā Reznors ar aplikācijas «FaceTime» palīdzību piezvanīja ar vēzi slimajam fotogrāfam Endrū Jusefam. Tobrīd grupa izpildīja dziesmu «In This Twilight».

2011.gadā Jusefam diagnosticēja zarnu vēzi. Cīņu ar nāvējošo slimību viņš apraksta nedēļas laikrakstā «OC Weekly», kas iznāk Losandželosā. Vasarā Jusefs savā slejā aprakstīja, kā devies uz «Nine Inch Nails» koncertu Sanfrancisko. Reznors izlasīja rakstu un uzaicināja autoru uz koncertu Losandželosā, kā arī grupas mēģinājumiem. Taču septembra beigās Jusefs uzzināja, ka viņam vairs atlikuši tikai daži mēneši, ko dzīvot. Savā slejā viņš rakstīja, ka klausoties mūziku, tostarp arī «Nine Inch Nails» dziesmu «In This Twilight».

Jusefa veselības stāvoklis neļāva klātienē vērot koncertu Lasvegasā, taču viņš papļāpāja ar Reznoru no slimnīcas palātas, kamēr grupa spēlēja dziesmu «In This Twilight». «Man trūkst vārdu,» Jusefs pēc tam tvītoja. Nesen «Nine Inch Nails» paziņoja par Eiropas koncertturneju nākamā gada pavasarī. 6.maijā «Nine Inch Nails» viesosies Rīgā, kas būs vienīgais grupas koncerts Baltijas valstīs.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu