Daudzviet jau snieg; gaidāms apledojums uz autoceļiem (33)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdienas pēcpusdienā daudzviet Kurzemē un Vidzemē lietus pārgājis slapjā sniegā, uzsnigs arī Zemgalē, naktī – Latgalē. Sākot ar svētdienas pievakari, Latvijā pamazām apledos autoceļi, prognozē sinoptiķi.

Naktī uz pirmdienu saistībā ar aizejošo nokrišņu zonu nedaudz līs un snigs valsts dienvidaustrumu daļā, savukārt Kurzemi sasniegs no jūras nākoši slapja sniega mākoņi. Pirmdien uzspīdēs saule, vietām valsts rietumu un centrālajā daļā gaidāmi īslaicīgi nokrišņi.

Dominēs lēns vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz -1..-6 grādiem, bet dažviet piekrastē tā nenoslīdēs zemāk par +2 grādiem; dienā gaiss iesils līdz 0..+5 grādiem.

Rīgā gaidāmi īslaicīgi nokrišņi un mainīgs mākoņu daudzums. No svētdienas vakara apledos ielas. Vējš naktī kļūs lēns, gaiss atdzisīs līdz -2..-3 grādiem; dienā saule gaisu sasildīs līdz +3..+4 grādiem.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu