Saimniekšovā Ingus un Magone izdara pēdējo izvēli (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Piektdien, 22. novembrī norisinājās šovs «Saimnieks meklē sievu», kurā diviem dalībniekiem bija jāizdara pēdējā izvēle. Mārtiņš Jātnieks atstāja līgaviņas vienas, jo pats devās uz koncertu. Taču atpūsties meitenēm nesanāca, jo viņas tika pieliktas pie darba. Galējo izvēli šajā raidījumā izdarīja Ingus un Magone. 

Koferus sakrāmēja gan Magones līgavaiņi, gan Ingusa līgaviņas. Magone devās randiņos ar abiem puišiem, kuros bija jūtama saspringta gaisotne, jo abi kandidāti uztraucās par gaidāmo izvēli. Bija manāms, ka abiem Magone simpatizē, tāpat arī Magonei katrs no puišiem atšķirīgā veidā šķita piesaistošs. Galu galā Magone izlēma, ka dosies ceļojumā kopā ar Venti. Ar Visiem izvēles brīdis bija ļoti aizkustinošs, jo dalībnieku acīs bija asaras. Magones māte gan nebija mierā ar Magones izvēli, jo viņa būtu izvēlējusies garīgo nevis materiālo, turklāt Ventis viņai šķiet slikts puisis. Savukārt Ingus pēc diviem randiņiem ar līgaviņām pat izteicās, ka redz, kura varētu būt viņa sieva. Galu galā viņš izvēlējās policisti Agnesi, taču mākslinieciskā Gunta devās prom.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu