VW prezentē 4 miljonus eiro vērtu «Golf GTI» versiju (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Autoražotājs «Volkswagen» radījis iespaidīgu «Golf GTI» versiju, kuram ir trīs reizes jaudīgāks motors, nekā ierastajiem «GTI» modeļiem, ziņo «Dailymail.co.uk».

«Design Vision GTI» ir aprīkots ar 3,0 litru dzinēju, kurš spēj attīstīt 500 zirgspēku jaudu un paātrinājumam no nulles līdz 100 kilometriem stundā (km/h) tam nepieciešamas mazāk nekā četras sekundes.

Unikālais «Golf GTI» spēj sasniegt ātrumu līdz pat 300 km/h, kas to ierindo starp pasaules ātrākajiem sporta auto. Tiesa, tam ir arī īpaša cena. Tas ir 125 reizes dārgāks, nekā ierastie «Golf GTI» modeļi, kas nopērkami par aptuveni 30 000 eiro. «Design Vision GTI» ir iegādājams par 4,07 miljoniem eiro jeb nepilniem trijiem miljoniem latu.

«Dizaina grupas mērķis bija piešķirt iespaidīgu spīdumu nākotnes «GTI» iespējām,» teica VW dizaina grupas vadītājs Klauss Bišofs.

«Volkswagen» neplāno modeli laist sērijveida ražošanā, taču uzņēmuma vadītāji atzīst, ka šis ir vizionārs modelis, kas varētu iespaidot nākotnes «Golf GTI» modeļus.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu