Gaidāms lietus, slapjš sniegš, atkala un sniegputenis (20)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro's Lines, CC BY-NC-SA 2.0

Otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu gaisa temperatūra Latvijā pazemināsies līdz 0..-5 grādiem, vietām valsts austrumos – līdz -7 grādiem. Tomēr jau nakts gaitā no rietumiem sāks ieplūst siltāks gaiss, un trešdienas rītā Kurzemes rietumkrastā termometra stabiņš pakāpsies līdz +7 grādiem.

Debesis aizklās bieza mākoņu sega un, sākot no valsts ziemeļrietumiem, gaidāmi nokrišņi – lietus un slapjš sniegs, valsts austrumu daļā arī atkala un sniegputenis. Latgali un daļu Vidzemes trešdien pārklās vairākus centimetrus bieza sniega kārta. No rīta daudzviet Latvijā, dienā valsts austrumos ceļi būs slideni.

Dienvidrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 9-14 metriem sekundē, pretvēja piekrastē – līdz 18 metriem sekundē. Par spīti vējam, veidosies migla. Gaisa temperatūra trešdienas pēcpusdienā paaugstināsies līdz +3..+8 grādiem, Latgalē – līdz 0..+2 grādiem.

Rīgā debesis nomāksies, trešdienas rītā gaidāms slapjš sniegs, uz ielām un ietvēm iespējams apledojums, dienā mazliet līs un būs arī dūmaka. Pūtīs dienvidrietumu vējš ar brāzmām līdz 11 metriem sekundē, gaisa temperatūra paaugstināsies no -2 grādiem nakts sākumā līdz +7 grādiem trešdienas vakarā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu