Ušakovs vēršas DP par naida kurināšanu internetā (107)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) ar iesniegumu vērsies Drošības policijā (DP), lūdzot uzsākt kriminālprocesu un saukt pie atbildības personas, kas atsevišķās interneta vietnēs izvietojušas naida kurināšanu, cietsirdības propagandēšanu un  cilvēku cieņu aizskarošu informāciju, portālu «Apollo» informēja Rīgas domē (RD).

«Pēc traģēdijas Zolitūdē aktīvu darbību ir uzsākuši cilvēki, kuriem jebkāda morāle ir sveša. 2013.gada 21.novembra notikumi skar katru no mums, un man ar sociālo tīklu starpniecību tiek sūtītas vēstules ar lūgumu ietekmēt šo cilvēku darbības pārtraukšanu,» savā iesniegumā norādījis Rīgas mērs.

RD norāda, ka atsevišķās interneta vietnēs bijusi izvietota informācija, kas uzskatāma par naida kurināšanu un cietsirdības propagandēšanu, taču neprecizē, par kurām vietnēm tieši ir runa.

«Publicētā informācija aizskar 21.novembra traģēdijā bojāgājušo, cietušo un viņu tuvinieku cieņu, izdarot pārkāpumus, kas nav pieļaujami nevienam Latvijas iedzīvotājam,» uzsver Ušakovs.

Komentāri (107)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu