Džastinam Bīberam jāaizkrāso nelikumīgi izveidotais grafiti (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Goldkostas mērs ceturtdien nosūtījis Džastinam Bīberam visus nepieciešamos piederumus, lai aizkrāsotu viņa uz viesnīcas sienas uzzīmēto grafiti. Toms Teits uzskata, ka kanādiešu dziedātājs rīkojies negodbijīgi un «ļoti, ļoti muļķīgi», apķēpājot luksusa viesnīcas «QT Gold Coast Hotel» sienu.

«Ja to izdarītu parasts cilvēks, viņam tiktu piespriestas 80 līdz 100 sabiedrisko darbu stundas,» teica Teits. «Vienkārši atnāc un satīri, un mēs būsim apmierināti.» «Mēs visi kādreiz esam bijuši jauni. Taču izskatās, ka viņš izdarījis kaut ko ļoti, ļoti muļķīgu. Tomēr viņam dota iespēja izdarīto labot. Es aicinu Bīberu izturēties pret šo pilsētu tikpat labi, kā Goldkostas fani uzņēmuši viņu,» norādīja pilsētas mērs.

Kā jau ziņots, otrdienas vakarā Bībers uzstājās Brisbenā. Pēc tam viņš atgriezās viesnīcā, kur vairākas stundas zīmēja uz ēkas sienas blakus tenisa kortiem. Sava veikuma fotogrāfiju viņš publiskoja vietnē «Instagram», kur saņēma daudzus negatīvus komentārus. «Slavenības nestāv pāri likumam. Viņam vēl jāpieaug,» raksta kāds komentētājs.

Taču «QT Gold Coast Hotel» sociālajos tīklos aizstāv kanādiešu dziedātāju, sakot, ka viņš ieguvis atļauju sienu apķēpāšanai. «Tas ir Džastins Bībers,» viesnīcas pārstāvis raksta vietnē «Facebook». «Kāpēc gan daudzi iedomājas, ka superzvaigznes nekad neprasa atļauju?» «Esmu viņam sarūpējis aizsargbrilles un cimdus, jo zinu, ka viņam nepatīk smērēt rokas,» sacīja Teits.

Kā jau ziņots, šomēnes Džastinam Bīberam tika uzlikts sods par mājas sienas apķēpāšanu Riodežaneiro, Brazīlijā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu