Aktieris Ģirts Ķesteris ar kolēģiem pievēršas biznesam (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

27.novembrī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotā inovatīvā biznesa ideju konkursa «Ideju kauss 2013» svinīgajā apbalvošanas ceremonijā tika atvērts simbolisks ideju seifs un paziņoti šī gada vērtīgāko ideju autori. Kopējais vērtīgāko ideju balvu fonds, ko nodrošina SEB banka, arī šogad bija 10 000 latu. Starp dažādajām jaunajām biznesa idejām un to autoriem, ierindojušies arī sabiedrībā labi zināmi aktieri. 

Par vērtīgāko šī gada biznesa ideju konkursā «Ideju kauss 2013», kura ieguva 5000 latu naudas balvu, tika atzīta Māra Arāja ideja «Locally» mobilā meklēšanas aplikācija. Otro vietu un 3000 latu naudas balvu šogad saņēma ideja «Bērnības fails», kuru, sadarbojoties ar Paulu Ķesteri, radījuši Latvijā zināmie aktieri Ģirts Ķesteris, Dainis Grūbe un Mārtiņš Počs. Ideja paredz izveidot mobilo aplikāciju - oriģinālu pasaku seriālu, kuram katru darba dienu iznāktu jauna sērija. Šī ideja par mobilās pasakas seriālu saņēma arī specbalvu kā inovatīvākā IT biznesa ideja.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu