Streļčenoks noraida «Delnas» pārmetumus (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Biedrības «Sabiedrība par atklātību - Delna» publiski paustie apgalvojumi par Korupcijas novēršanas un apkarošanas (KNAB) biroja priekšnieka Jaroslava Streļčenoka nespēju vadīt iestādi ir nepamatoti, uzskata pats Streļčenoks.

KNAB vadītājs norāda, ka «Delna» nekorekti interpretē viņa darbības un tās rezultātu novērtēšanas rezultātus. Streļčenoks arī atkārtoti norādīja, ka saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto novērtējums «C» pielīdzināms novērtējumam «labi», informē KNAB pārstāve Inta Šaboha.

Streļčenoks uzskata, ka «Delnas» apgalvojums par viņa bezdarbību normatīvo aktu aktualizēšanas jautājumā ir nepamatots, un norāda, ka savas darbības laikā viņš ir apstiprinājis 19 KNAB darbību reglamentējošos iekšējos normatīvos aktus par KNAB darba organizācijas jautājumiem, un papildus informē, ka atbildīgo amatpersonu lietvedībā izstrādes stadijā pašlaik atrodas 17 iekšējie normatīvie akti, kuru aktualizēšana tika sākta 2012.gada sākumā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu