«Spice girls» meitenes plāno atgriešanās tūri, Viktorija Bekhema izvairīga (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Grupas «Spice Girls» dalībniece Mela B ir uzsākusi sarunas par «Spice Girls» 20 gadu jubilejas atgriešanās tūres veidošanu 2014. gadā. Visas pagājušajā mēnesī Londonā esot tikušās, lai pārrunātu atgriešanās svētkus. Jautājot Mela B par iespējamo koncertu, viņa teikusi, ka vēl rit sarunas ar Melāniju C un cerams, ka viss pamazām sāks notikt.

Tomēr modes dizainere Viktorija Bekhema ir aizņemta ar biznesu un vismaz pagaidām negrasās tajā piedalīties, vēsta mediji. Bekhema 2014. gadā plāno pievērsties dizaineres darbam, nevis mūzikai. Vai tiešām «Spice Girls» uzstāsies bez Viktorijas, vēl nav zināms.

Kā jau ziņojām Viktorija Bekhema veidos žurnāla «Vogue» Francijas versijas Ziemassvētku numuru. Viktorijas Bekhemas apģērbu un aksesuāru līnija ir iemantojusi stabilu vietu dizaineru apģērbu lauciņā. Šī zīmola apģērbus izmanto tādas slavenības kā Bejonse, Kamerona Diaza, Anne Hateveja un citi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu