Dziedātāju Ellu sagaida laulības šķiršanas prāva (136)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Pazīstamā latviešu dziedātāja Elīna Fūrmane jeb Ella pirms neilga laika ieradās Latvijā, lai priecētu klausītājus ar šovu un nosvinētu savu 27 gadu dzimšanas dienu. Viņa jau aptuveni 2 gadus dzīvo Amerikā, kur kļuva par Maikla Džeksona brālēna šovbiznesa darboņa Rolanda Čaka Heisa sievu. Tomēr viņš žurnālam «Kas Jauns» esot izteicies, ka ir iesniedzis dokumentus laulības šķiršanai. 

Ella Losandželosā darbojas kā dīdžejs vairākos naktsklubos, kā arī kopā ar kompanjonu nodarbojas ar modes biznesu, atverot interneta apģērbu veikalu «rocketiquette.com». Tāpat apģērbs tiek pārdots veikalā, kas atrodas Melroses avēnijā, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Šogad Ellas vīrs žurnālam «Kas Jauns» atklāj, ka iesniedzis laulības šķiršanu, jo Ella viņu pametusi un nelietīgi izmantojusi, lai apprecoties iegūtu uzturēšanās atļauju ASV.

Savukārt Ella saka, ka šīs attiecības vēlas pēc iespējas ātrāk aizmirst, lai gan uzsver, ka precējusies, jo bija iemīlējusies. Sākumā vīrs palīdzējis ar pasākumu organizēšanu, bet vēlāk atklājās, ka viņš nav bijis atklāts, jo nav stāstījis, ka piedāvā rezervācijas eskorta meitenēm. Vēlāk sākušies strīdi un roku pacelšana, kas turpinājusies pat vairākas reizes. Pēc laulībā piedzīvotā Ella esot atguvusies, tagad viņa atkal ir dzīvespriecīga, smaidīga un enerģijas pilna. Un cer, ka reiz atradīs savu īsto dzīves vīrieti, Ella pastāstījusi žurnālam «Kas Jauns».

Komentāri (136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu