Baltijas lielākā kaķu izstāde Rīgā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ieva Čīka/LETA

Šajā nedēļas nogalē, 2013.gada 7. un 8.decembrī, jau piekto gadu Rīgā norisināsies Baltijā lielākā specializētā kaķu izstāde «Baltijas Kauss 2013». Izstādē piedalīsies ap 500 kaķu. Pūkaini dalībnieki Rīgā ieradīsies no Baltijas valstīm, Skandināvijas un Eiropas.

«Šie būs īsti svētki visiem kaķu mīļotājiem – izstādes apmeklētājiem divu dienu laikā būs iespēja klātienē apskatīt vairāk nekā 30 dažādu šķirņu pārstāvjus, no pieredzējušiem audzētajiem uzzināt par šķirņu īpatnībām, rakstura iezīmēm, to kopšanu, ka arī apmeklēt īpašām šķirnēm veltītos prezentāciju šovus un vērot kaķu adžiliti sacensības, kurās kaķiem būs jāveic īpašas šķēršļu trases,» informē izstādes organizatore Linda Svikša.

«Izstādē piedalīsies arī mūsu īpašie viesie – Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes «Ulubele» – 3 lieliski minkas – jeb šķirne «pilsētas īpašie – ļoti mīļie». Viņi ļoti cer iekrist kādam sirdī un vienlaikus aicina izstādes apmeklētājus aizdomāties par tiem 40 kaķiem, kuri ikdienu vada patversmē. Nākot uz pasākumu, Ulubeles stendā Jūs varat ziedot dabīga izstrādājuma segas, palagus, dvieļus un dzīvniekiem domātas guļvietas, spēļmantiņas, nagu asināmos, barību un citas nepieciešamas lietas», aicina izstādes organizatore Linda Svikša.

Izstādes laikā kaķu atbilstību striktiem šķirnes standartiem vērtēs starptautisko organizāciju FIFe un WCF sertificēti tiesneši. Izstādes noslēgumā tiks noteikti izstādes labākie kaķi, kuri sacentīsies par prestižo izstādes uzvarētāja titulu «Best In Show», kā arī izstādes galveno balvu – «Baltijas Kauss 2013».

Izstādes programma:

Sestdiena, 7.decembris

10.00 Izstādes atklāšana

10.15 Britu šķirnes kaķu prezentācijas šovs

11.00 Dažādu šķirņu marmorētas krāsas kaķu prezentācijas šovs

16.00 Izstādes laureātu apbalvošanas konkurss «Best In Show»

Svētdiena, 8.decembris

10.00 Meža kaķu šķirnes prezentācijas šovs

11.00 Britu šķirnes prezentācijas šovs

14.15 Izstādes veiklāko kaķu – sacensību «Adžiliti Baltijas Kauss 2013» laureātu apbalvošana

16.00 Izstādes laureātu apbalvošanas konkurss «Best In Show»

17.30 Izstādes galvenās balvas «Baltijas Kauss 2013» ieguvēju apbalvošana

18.00 Izstādes noslēgums

Izstāde notiks 7. un 8.decembrī Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b. Izstāde atvērta apmeklētājiem no plkst.10.00 līdz 18.00.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu