Krištianu Ronaldu dizainēto apakšveļu var iegādāties arī Rīgā (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Madrides «Real» (Real Madrid) un Portugāles nacionālās futbola izlases līderis Krištianu Ronaldu (Cristiano Ronaldo) kopā ar Ņujorkas modes dizaineri Ričardu Čeju (Richard Chai) izstrādājis vīriešiem un zēniem paredzētu apakšveļas kolekciju «CR7». Tās produkti tagad ir pieejami arī Latvijā.

Kolekcija, kas oktobra beigās oficiāli tika prezentēta Madridē, ir pieejama tirdzniecības centrā «Elkor Plaza», kā arī «Alfa», «Spice», «Domina Shopping» un «Rīga Plaza» esošajos «Apranga», «City Man & Women» un «Moskito» veikalos. «CR7» ražo Skandināvijas vadošā apakšveļas kompānija «JBS Textile Group» (Dānija).

Krištianu Ronaldu ir ne vien pasaulē atzīts sportists, bet arī modes ikona. «CR7» apakšveļas kolekcija ir pirmais solis zvaigznes personīgā zīmola attīstībā. Līdz šim Ronaldu bija reklāmas seja plaši pazīstamajam modes namam «Emporio Armani».

«CR7» kolekcija savu pasaules pirmizrādi piedzīvoja 31. oktobrī, Madridē, kur, uz vienas no pilsētas slavenākajām ēkām – «Palacio de Cibeles» –, tika izvietots 19 metrus garš Krištianu Ronaldu attēls.

«Mode un dizains ir divas no manām lielākajām kaislībām, un es vienmēr esmu vēlējies savu personīgo zīmolu. Tā izveides laikā, strādājot kopā ar Ričardu, esmu daudz ieguvis no mūsu sadarbības un izbaudījis katru tās mirkli – papildinājis savas zināšanas par radošumu, krāsu izvēli un to kombinēšanu, kā arī dizainu un stilu atbilstību sev pašam. Esmu ļoti priecīgs, ka šī kolekcija būs pieejama visā pasaulē,» norāda Krištianu Ronaldu.

Krištianu Ronaldu savu personīgo kolekciju «CR7» izstrādāja kopā ar slaveno Ņujorkas modes dizaineru Ričardu Čeju, kuru 2010. gadā Amerikas Modes mākslinieku padome («Council of Fashion Designers of America» jeb «CFDA») atzina arī par «Gada dizaineru» vīriešu apģērbu kategorijā. Čejs iepriekš sadarbojies ar tādiem zīmoliem kā «Marc Jacobs», «Donna Karan» un «Armani Exchange».

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu