Foto: Jaunietis-noziedznieks, kas uzdarbojas Rīgas centrā; policija meklē cietušos (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgā, Esplanādes parkā par laupīšanu, pielietojot vardarbību pret 18 gadus vecu jaunieti, policija aizturēja divus iespējamos laupītājus. 

Kā informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē, policistiem ir pamatotas aizdomas, ka viens no aizturētajiem varētu būt veicis vēl citus noziegumus, tādēļ lūdz atsaukties citus cietušos.

Likumsargi informē, ka svētdien ap plkst.4.35 Esplanādes parkā pretī Reimersa un O.Kalpaka bulvāra krustojumam divi nepazīstami jaunieši, pielietojot fizisku spēku, aplaupīja kādu 1995.gadā dzimušu jaunieti. Cietušais pēc uzbrukuma palūdza kādam garāmgājējam mobilo tālruni un par notikušo paziņoja policijai, kā arī saviem draugiem. Notikuma vietā nekavējoties ieradās cietušā draugi, ar kuriem kopā viņš devās meklēt uzbrucējus.

Brīdī kad viņi iespējamos laupītājus atrada, ieradās arī Rīgas Centra iecirkņa policijas darbinieki, kuri abas personas aizturēja un nogādāja policijas iecirknī.

Aizturētie ir 1996. un 1994.gadā dzimuši jaunieši. 17 gadus vecais pusaudzis savu vainu noziegumā atzīst un pastāstīja, ka esot tikai bijis klāt nozieguma brīdī, bet neesot uzbrucis cietušajam. Savukārt 1994.gadā dzimušais jaunietis pastrādātajā noziegumā neatzīstas un šobrīd pret viņu jau ir uzsākti trīs kriminālprocesi par laupīšanu grupā.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirkņa Kriminālpolicijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šis jaunietis varētu būt pastrādājis vēl citus noziegumus, kas varētu būt veikti Vecrīgas, Esplanādes un Bastejkalna teritorijās pēdējo trīs mēnešu laikā.

Policija lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamā jaunieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 25496895, 67086200 vai 110 - vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu