Top10: Noskaidroti populārākie mūziķi 2013.gadā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Repa duets «Macklemore» un Raiens Luiss ir gada populārākie mākslinieki mūzikas straumēšanas servisā «Spotify». Viņu hits «Can't Hold Us» ir šogad visvairāk straumētā dziesma, bet debijas ieraksts «The Heist» - lietotāju vidū populārākais albums.

Apvienības dziesma «Thrift Shop» turklāt ir pēdējo piecu gadu laikā visvairāk straumētā dziesma. Līdz šim «Spotify» lietotāji to noklausījušies vairāk nekā 160 miljonus reižu. Starp populārākajiem mūziķiem iekļuvis elektroniskās mūzikas duets «Daft Punk», reperis Eminems un barbadosiešu popdīva Riana.

«Spotify» ir pasaulē populārākais mūzikas straumēšanas serviss. Saskaņā ar jaunākajiem kompānijas sniegtajiem datiem vietnei ir 24 miljoni aktīvo lietotāju, no kuriem seši miljoni maksā mēneša abonenta maksu par papildu pakalpojumiem. Mūzikas straumēšanas abonēšana ir strauji augošs tirgus digitālās mūzikas industrijā, aizņemot 13% no tirdzniecības apjoma pasaulē.

«Spotify» desmit populārākie mūziķi 2013.gadā:

1. «Macklemore» un Raiens Luiss;

2. «Avicii»;

3. «Daft Punk»;

4. Eminems;

5. «Imagine Dragons»;

6. «Jay Z»;

7. Bruno Marss;

8. Rianna;

9. Kalvins Heriss;

10. Dreiks.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu