Zolitūdes traģēdija: Krāpnieks izmanto sakritību uzvārdos, lai mānītos (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Saistībā ar Zolitūdes traģēdijā cietušajiem domāto ziedojumu izkrāpšanu policijas darbinieki aizturējuši jau otro krāpnieku, kuram bijis līdzīgs uzvārds kādam no Zolitūdes traģēdijā bojāgājušam, vēstī Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Raidījums ziņo, ka kāds trīsdesmit sešus gadus vecs vīrietis uzdevies par Zolitūdes traģēdijā mirušā radinieku un baznīcai prasījis ziedojumu, Latvijas Televīzijai apstiprināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Sadovskis raidījumam pastāstījis, ka Rīgas centra iecirkņa darbinieki aizturēja kādu 1977.gadā dzimušu vīrieti aizdomās par vairākiem krāpšanu mēģinājumiem, kur viņš bija vērsies baznīcās un lūdzis pabalstus, uzdodoties par piederīgo vienam no traģēdijā bojāgājušajiem.

Vīrietis uzdevās par kādu tuvinieku, jo bija pamanījis, ka bojāgājušo sarakstā viens no uzvārdiem līdzīgs viņa uzvārdam un šādā veidā vērsās baznīcās, stāstot, ka bojā gājusi sieva un apgādībā palicis bērns, un lūdza naudas ziedojumus.

Ierosināts kriminālprocess par krāpšanu, un vīrietis trešdienas vakarā apcietināts.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu