«Triobet» bukmeikeri prognozē «Dziedošo ģimeņu» uzvarētājus (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 8. decembrī paredzētajā Latvijas «Dziedošo ģimeņu» svētku lielajā finālā uzvarēt lielākās iespējas ir Baumaņu ģimenei no Aizkraukles, bet pie uzvaras var tikt arī Riču ģimene no Rīgas, liecina «Triobet» bukmeikeru prognozes. 

Baumaņu ģimene no Aizkraukles pēc «Triobet» bukmeikeru domām ir favorīti, tādēļ uz viņu uzvaru koeficients ir 2,00 jeb aptuveni 43% iespējamība uzvarēt. Pozitīvajām prognozēm par labu tieši Baumaņu ģimenei nāk fakts, ka šī ģimene ir bijusi žūrijas favorīte visu Latvijas Dziedošo ģimeņu svētku garumā un tajos ir piedalījušies arī iepriekš.

2. vieta tiek prognozēta Riču ģimenei no Rīgas, taču arī viņi var uzvarēt. «Triobet» bukmeikeru Riču ģimenes uzvarai sagatavotais koeficients ir 2,50, līdz ar to viņiem ir 35% iespējamība uzvarēt Latvijas «Dziedošo ģimeņu» svētkos. Jāatzīmē, ka Riču ģimene ir piedalījušies Latvijas «Dziedošo ģimeņu» svētkos 2009. gadā, kad palika 2. vietā.

3. vietu ticamāk iegūs Aizgaļu ģimene no Cēsīm. Viņu iespējamība uzvarēt šovā ir 22%, un «Triobet» bukmeikeru koeficients uz viņu uzvaru ir 4,00. Šī ģimene ir Latvijas Dziedošo ģimeņu svētku debitanti, un, lai arī sekmīgi izdevies ar savu skanējumu un ieguldīto darbu nokļūt līdz lielajam finālam, favorītus – Baumaņu un Riču ģimeni Aizgaļu ģimene svētdien visdrīzāk nepārspēs.

«Triobet» ir viens no vadošajiem spēļu un izklaides portāliem Baltijas valstīs ar īpaši plašu spēļu izvēli un iespaidīgiem vinnestiem. «Triobet» ir licenzēts Maltā, un tā darbību uzrauga Maltas Azartspēļu un izložu komisija (LGA).

  • Latvijas «Dziedošo ģimeņu» svētku lielais fināls kanālā LNT būs skatāms 8. decembrī pulksten 21.00, un dalībnieku ģimenes tajā izpildīs brīvi izvēlētas dziesmas.
Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu