Alūksnē vēl turpinās tehniskās apskates stacijas modernizācijas darbi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Alūksnes auto tehniskās apskates stacijā turpinās modernizācijas darbi un plānots, ka apskates pakalpojumi būs atkal pieejami no ceturtdienas, 19.decembra, portāls «Apollo» uzzināja Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD).

CSDD atvainojas klientiem par radušos situāciju, jo iesākumā bija plānots, ka apskate darbu atsāks pirmdien, 9.decembrī. Savukārt transportlīdzekļu reģistrācija CSDD Alūksnes nodaļā strādā kā ierasts: no pirmdienas līdz piektdienai, no pulksten 8.30 līdz 17.

Alūksnē ir viena no pēdējām atlikušajām tehniskās apskates stacijām Latvijā, kur vairākus gadus nebija veikti nopietni remontdarbi, apskates notika uz bedres, nevis ar pacēlāja palīdzību. Tādēļ Alūksnes tehniskās apskates stacijā, Rūpniecības ielā 3, modernizācija saistīta ar apskates līnijas uzlabošanu – bedres aizbēršana (tā šim kalpoja transportlīdzekļu pārbaudei), jauna un ar ass spēles detektoru jeb «kratekli» aprīkota pacēlāja uzstādīšana un citi darbi. Tādējādi tiks nodrošināts ātrāks un kvalitatīvāks auto piekares un balstiekārtas pārbaudes process.

Līdz 19.decembrim Alūksnes un tās apkārtnes autoīpašniekus aicinām veikt tehnisko apskati Alūksnei tuvākajās vietās: Balvi (~45 km), Gulbene (~45 km), Valka (~90 km) vai Valmiera (~115 km).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu