Andrejs Ēķis negaidīti un slepeni apprecējies (67)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kādreizējais LNT šefs un filmu producents Andrejs Ēķis pēc četru gadu draudzības ar savu mīļoto sievieti, dizaineri Dainu Gāgu, pilnīgā slepenībā apprecējies. 

Kā izrādās, Andreju ietekmējušas dēla kāzas, pēc kurām viņš iedvesmojies nozīmīgām pārmaiņām savā dzīvē. «Šā gada maijā mēs ar Dainu sākām kopdzīvi, tāpēc attiecību oficiāla reģistrēšana bija loģisks turpinājums. Lēmums precēties nav ne spontāns, ne pārlieku ilgi pārdomāts. Tam tā bija jānotiek!» žurnālam «Privātā Dzīve» vēsta Ēķis.

«Trim cilvēkiem tajā piektdienā noteicām laiku, kad jāpulcējas pie bijušā kino «Rīga». Tur gaidīja autobuss, lai it kā vestu ekskursijā uz briežu dārzu. Liels bija draugu pārsteigums, kad autobuss piebrauca pie zagsas! Tur laulību reģistrācijas vadītājs Miervaldis Jenčs bija uzdevuma augstumos un piespēlēja, kā mums bija vajadzīgs. Viņš izlikās neko nezinām,» Ēķis atklāja notikumus žurnālam «PDz». Izrādās, ka liecinieki arī neesot zinājuši par precībām, taču tā kā pases līdzi bija, šis jautājums atrisinājās. Diena esot izdevusies, tagad atliek vien uztaisīt gredzenus, pastāstījis Ēķis.

Komentāri (67)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu