Brīdina par spēcīgu sniegputeni un slideniem ceļiem (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Melinda Taber, CC BY-NC-SA 2.0

Piektdien valstī daudzviet gaidāmi nokrišņi gan lietus, gan slapja sniega un sniega veidā, liecina sinoptiķu prognozes.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs informē, ka dienā daudzviet gaidāmi nokrišņi, bet dienvidu puses vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem, rietumiem, brāzmās sasniedzot 15-19 metrus sekundē (m/s).

BNS vēsta, ka šodien daudzviet Kurzemē, Zemgalē un Vidzemē, tostarp Rīgā, palaikam gaidāma stipra snigšana un putenis ar redzamības samazināšanos līdz dažiem simtiem metru.

Vismazāk nokrišņu būs valsts austrumos. Kurzemes piekrastē vietām joprojām līs.

Tikmēr uzņēmums «Latvijas Valsts ceļi» informē, ka braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem daudzviet apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās.

Rīgas apkārtnē, Ventspils, Jelgavas, Bauskas un Valmieras virzienos braukšanu visa maršruta garumā apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās uz brauktuvēm.

Liepājas virzienā braukšana apgrūtināta posmā Rīga – Grobiņa. Autoceļi apledo, vietām sniegoti.

Daugavpils virzienā posmā no Rīgas līdz Ogrei uz brauktuvēm veidojas apledojums, posmos no Pļaviņām līdz Daugavpilī, no Jēkabpils līdz Terehovai, no Grebņevas līdz Medumiem un uz Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem brauktuves ir sniegotas.

Siguldas virzienā posmos no Rīgas līdz Vangažiem un no Virešiem līdz Veclaicenei braukšanu apgrūtina apledojuma veidošanās. Posmos no Vangažiem līdz Līgatnei un no Raunas pagrieziena līdz Virešiem braukšanu apgrūtina sniegotās brauktuves.

Ainažu virzienā posmā no Berģiem līdz Saulkrastu apvedceļam braukšanu apgrūtina apledojuma veidošanās.

Autoceļus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu