Autoceļu uzturēšanā šorīt iesaistītas 186 tehnikas vienības (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valsts autoceļu uzturēšanas darbos 6.decembra rītā iesaistīta 186 AS «Latvijas autoceļu uzturētājs» (LAU) ziemas dienesta tehnikas vienība. Brauktuves tiek gan tīrītas, gan apstrādātas ar pretapledojuma materiālu, informē LAU ceļu būvinženiere Gita Laugale.

Piektdienas rītā valsts autoceļu uzturēšanā Latvijā kopumā iesaistīta 186 LAU ziemas dienesta tehnikas vienības, no kurām valsts centrālajā reģionā strādā 61 ziemas dienesta automašīnas, no tām 29 tehnikas vienības uztur Rīgas reģionā atrodošos valsts autoceļus.

Vidzemē valsts autoceļu uzturēšana šajā rītā tiek nodrošināta ar 46 ziemas dienesta tehnikas vienībām, savukārt Latgalē brauktuves tīra un apstrādā ar pretapledojuma materiālu 36 ziemas dienesta automašīnas.

Kurzemes reģionā šorīt valsts autoceļu uzturēšanā ir iesaistītas 43 ziemas dienesta tehnikas vienības.

Autoceļu uzturētāji atgādina, ka autovadītājiem jābūt uzmanīgiem un, dodoties ceļā, jāizvēlas laika un ceļa apstākļiem atbilstošs braukšanas stils un ātrums, atbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem un ceļu seguma stāvoklim tas jāmaina braukšanas laikā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu